Ta makten över dina val. Dragkamper mellan din vilja, din längtan och omgivningens önskningar leder till negativ stress och handlingsförlamning. Utveckla självledarskap, förmåga till beslut och handling - Med Glädjefylld Vilja.


INTENSIVKURS I SJÄLVLEDARSKAP

"FRI OCH STARK
- MED GLÄDJEFYLLD VILJA!"


Intensivkurs för dig som vill komma igång med att utveckla ditt självledarskap. Genom att du lär dig tydliga processer för att utveckla din vilja och ta beslut kan du genomföra dina idéer och nå egna och gemensamma mål. Öka din glädje och minska din stress genom metoder för att göra gott för dig själv och för andra i en värld med snabba förändringar.

- VARFÖR SKA JAG UTVECKLA MIN VILJA?


- För att hantera dina livsval. Förstår du vad du vill och vad som motiverar dig kan du prioritera, ta beslut och agera.
- Du spar tid och skapar samarbeten när du är tydlig mot dig själv och mot andra.
- Genom att arbeta med glädje, vilja, acceptans och mod utvecklar du ditt självledarskap, skapar energi och följer din längtan!

FRI OCH STARK - MED GLÄDJEFYLLD VILJA

 

"Evas kurs i Glädjefylld Vilja är så inspirerande, givande och tydlig.

 

För mig blev det en härlig dag med bra övningar och stegvis närmande till min innersta vilja och beslutsamhet.

 

Evas värme, närvaro och lyhördhet är fantastisk!"

 

Anita Malmros, 2015

Kursen Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja och individuell coaching av verksamhetschef
 

... Jag är också oerhört tacksam att jag gått kursen med temat Glädjefylld Vilja. Vi fick bland annat frågan - Vad är din längtan? Med tillhörande övningar och diskussioner började jag se klart även på delar i mitt privata liv...

 

... Det gjorde att jag idag några månader senare har gjort rejäla omprioriteringar i mitt liv, som garanterat gör mig till en bättre ledare men även mer harmonisk som människa. Något jag är oerhört tacksam för.

Annesofie Blixt, grundare och verksamhetschef Föreningen Tilia. Årets Medmänniska och Svensk Hjälte 2014. Change Leader hos Reach for Change från 2016.

KURSENS INNEHÅLL 

Gör bra val och kom till beslut. Utveckla ditt självledarskap och nå dina mål. Privat eller i din roll på arbetet eller kanske som företagare. Ja, egentligen hör allt ihop. Reflektioner, känslomässig och mental träning för dig som vill lära dig att:

  • Tydligt se din vilja, dina möjligheter och scenarier för dina olika val.
  • Utveckla och använda din vilja för att hitta ditt självledarskap, ditt syfte och att komma till handling med tydliga mål. Prioritera och komma till beslut.
  • Förena kraften av viljor som drar åt olika håll - inom dig och i mötet med andra. Vi går igenom viljans grunder och du träna mentalt på att göra val, möta hinder och hitta din motivation.
  • Identifiera och bli vän med dina egna beteendemönster och välja hur du kan använda dem i olika situationer för att uppnå det du vill.
  • Kommunicera mål och skapa samarbeten runt egna och gemensamma mål.
  • Göra en plan för att hitta och uppnå mål. Själv och tillsammans med andra.
  • Använda ditt eget material och praktisera dina nya kunskaper efter kursen.

Jag erbjuder sen 2009 kurser i Glädjefylld Vilja med verktyget ViljeUtveckling för dig som vill öka din energi, stärka ditt självledarskap och utveckla din kompetens i att göra bra val, använda din tid smart och motivera dig själv. Inga förkunskaper krävs, men du ska vara intresserad av området och vilja bidra och dela med dig av dina erfarenheter till andra på kursen. Du kommer under kursdagen att få olika verktyg som du kan använda i din fortsatta utveckling.

BOKA NU: KURS OCH COACHING MED RÅDGIVNING 

Boka kursen "Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja" i Stockholm.
Kommande kurser 2018.

  • Fredagen den 17/8.

Kl 09:00 - 16:00 i Stockholm. 

Investering för kursen

Kursen Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja: 2 500 kr.
Exklusive moms för företag, inklusive moms för privatpersoner.

Är du intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer.
Ring Eva Swede, 0733-818084 eller fyll i formuläret i kolumnen till vänster.

Kombinera gärna kursen med coaching och självledarskap för långsiktig utveckling. För kombinationserbjudande kontakta mig, eller läs mer här LÄNK.

Är du företagare? Kombinera kursen med det individuella programmet - Tuffhetströning för företagare. LÄNK

Vid förfrågan håller jag även kurser på andra orter, skräddarsytt enligt dina önskemål. Coaching med rådgivning sker genom möten, via telefon eller via nätet. Välkommen! 

NYFIKEN - VILL DU VETA MER?

Coaching, mental träning och utbildning med ViljeUtveckling som metod stödjer utvecklingsprocesser. Enskilt och i team. ViljeUtveckling är en modern metod som bygger på professor Roberto Assagiolis livslånga arbete om Psykosyntes och vilja kombinerat med andra vedertagna metoder och forskning. Du kan läsa mer om Roberto Assagioli, Psykosyntes och Vilja HÄR.