Hej, jag heter Eva!


Min mission är att sprida Glädjefylld Vilja! Jag grundade Fri och Stark 2007 därför att jag vill inspirera dig att se din vilja, utveckla ditt ledarskap och genomföra dina idéer - med god kommunikation. Det gör jag genom föreläsningar, kurser och individuella möten. Som konsult arbetar jag med strategier för att uppnå lönsamhet genom kompetenta organisationer, bra idéer och goda dialoger.

Min styrka är att lyssna, kartlägga, analysera och väga olika scenarier och samtidigt använda min intuition. Den kreativa processen bredvid min strategiska sida bildar en syntes där jag inspirerar och vägleder individer och organisationer att nå sina mål. Om ni vill, följer jag er en bit på vägen. Jag är vanligtvis glad, kommunikativ, ganska intensiv och intresserad av det som händer i min omvärld. Samtidigt är jag tillbakalutad och har hög integritet. 

Välkommen att ringa mig om du vill veta mer!
Eva Swede, 0733-81 80 84

LITE MER OM MIG...

Fri och Stark med ViljeUtveckling

Jag är grundare och ägare till Fri och Stark AB och processverktyget ViljeUtveckling - Med Glädjefylld Vilja. LÄNK

Vad jag kan bidra med

Jag bidrar till professionell utveckling. Föreläsningar, processledning och konsulttjänster inom utvecklings- och förändringsarbete i samspelet mellan individ och organisation.

Jag håller inspriationsföreläsningar och workshops om hållbart ledarskap, teamutveckling och organistionsutveckling. Jag håller kurser i ViljeUtveckling, att utveckla din vilja för att se och nå egna och gemensamma mål - Med glädje i stället för stress.

Som konsult, mentor och projektledare bidrar jag till strategiskt och praktiskt förändringsarbete och företagsutveckling genom innovations-, mål- och visionsarbete, kompetensstrategier, HR, ledarskap och medarbetarskap. 

Roller, erfarenheter och förtroendeuppdrag

Sedan 2007 arbetar jag med utveckling av ledarskap, team, organisation, företagare och innovatörer inom privat och offentlig sektor. Föreläsare, kurs- och workshopledare. Konsult, coach och processledare. Styrelseuppdrag.

Tidigare Administrativ chef (ekonomi- och personalchef) inom myndigheter, medlem i ledningsgrupper samt projektledare, redovisningskonsult, IT-konsult, reseledare och guide. Flitig nätverkare i verkliga livet och på sociala medier. 

Utbildningar och kurser i urval

Diplomerad samtalscoach, diplomerad samtalsterapeut och diplomerad redovisningskonsult. Universitetsstudier inom ekonomi och IT. Kurser i personligt och organisatoriskt växande, kommunikation och stresshantering. Arbetsmiljö och krishantering. Reseledar-, personal- och projektledarutbildning. Retorik, Styrelseakademins styrelseutbildning, DISC, Försäljning och Marknadsföring via sociala medier. Processledarutbildning för att utveckla uppfinnare och tjänsteinnovatörer.

Branscherfarenheter

Universitet, Myndigheter, Landsting, Kommuner, Konsultföretag, Detaljhandeln, Arbetsgivarverket, Mediebranschen, Turism och resor, Redovisning, Utbildning, IT, HR, Entreprenörer, Uppfinnare och tjänsteinnovatörer, Idrott och kultur. 

Utmärkelser

Stolt mottagare av Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.