GALLERI & PRESS

 

Växtkraft Huddinge

Stolt över förtroendet att som projektledare få bidra till näringslivsutveckling i Södra Stockholm! Startskott för projektet Växtkraft Huddinge, Tillsammans för ett gott företagsklimatFokus på lokalt näringsliv. 171024 

Innovation och Entreprenörskap

Blev glad när tidningen Entreprenör frågade om de fick intervjua mig om hur man utvecklar en idé. Ja - jag delar gärna med mig! Läs mer: Tidningen Entreprenör augusti 2016 

Näringslivsstrategi på Södertörn

Fri och Stark bidrar till att främja näringslivet på Södertörn. I artikeln intervjuas Pia Forsberg, Huddinge kommuns näringslivschef, Caroline Forssell, Företagaran Huddinges ordförande och jag. Länk Tidningen Vårt Huddinge 2/2016 sidan 18-19

Radiointervju 160519

Jag intervjuvas i Radio Sigtuna av Luis Palma Aguirre. En intervju om bland annat entreprenörskap, innovation, ledarskap, stresshantering, handboll...
Tack för det fina välkomnandet i studion, det var roligt att vara er gäst!
LÄNK till intervju.

Styrelseledamot i Svenska Uppfinnareföreningen 160426

Glad och tacksam över att jag har blivit invald som ledamot i Svenska Uppfinnareföreningens styrelse. Läs mer här.

Stressfritt Ledarskap 160428

Fri och Stark har startat ett samarbete med Arcadia Friskvård. Vi vill bidra till att minska negativ stress och öka den positiva energin i arbetet.

Gå gärna in på vår gemensamma hemsida om du vill lära dig mer om Stressfritt Ledarskap genom Friskfaktorer för en Glad Arbetsplats. Läs mer här.

Frans Schartaus 150-årjubileum 151008

Stadshuset - Vi firara att Frans Schartaus Handelsinstitut fyller 150 år. Jag hade glädjen att bli inbjuden till att delta i paneldebatten och vara med och blicka framåt. Har även förmånen att få delta i Ledningsgruppen för en av utbildningarna. 

ENTREPRENÖRSKAPSPRISET 2014

Läs här.

Enskede Årsta 2/5 2015

Intervju i tidningen Årsta-Enskede 2 maj 2015

Glad över uppmärksamheten i Söderort. Mitt mål är att Södertörns näringsliv, idéutveckling och näringsliv ska blomstra. Läs mer här.

KRIKE-priset 2013

Stolt mottagare av Huddinge handbolls KRIKE-pris.
Läs mer

Sätt Mål! Driva Eget.

Tidningen Driva eget gjorde en expertintervju med mig om att sätta mål i nr 4/2013. 
Läs mer här i min blogg

Inspirationsföreläsning och workshop i teamutveckling

Glädjefylld Vilja eller bara stress? Länk.

Roberto Assagioli

Roberto Assagioli (1888-1974), Italiensk psykriatiker som grundade Psykosyntesen och utforskade vår vilja. Jag använder mycket av hans efterforskning i mitt dagliga arbete. Läs här.

Psykosyntesens sju grundpelare

Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och medförfattare till förbundets skrift där vi på ett enkelt sätt förklarar grunden för Psykosyntesen. Skriften finns att beställa via förbundet och går att läsa Här.

Konsten att växa som företagare. Artikel skriven av Eva Swede i tidningen Stockholms Näring 2012-3 sidan 11-12.

- Kan du titta på det här? Har du fått den frågan på ett möte? Plötsligt sitter du där med en uppgift som inte är tidsatt, inte har några mål och du har egentligen inga resurser avsatta för att genomföra projektet. Artikel om "Titta-på-projekt" skriven av Eva Swede i tidningen Stockholms Näring 2012/1.

Ta din idé till marknaden!

Dokumentation från MentorRing® där jag har varit Handledare på uppdrag av Svenska Uppfinnareföreningen. Jag var även nationell Projektledare för MentorRing® och innovation på lika villkor på Svenska Uppfinnareföreningen.