Ta makten över dina val. Dragkamper mellan din vilja, din längtan och omgivningens önskningar leder till negativ stress och handlingsförlamning. Utveckla självledarskap, förmåga till beslut och handling - Med Glädjefylld Vilja.


ÖPPEN KURS I STOCKHOLM

"FRI OCH STARK
- MED GLÄDJEFYLLD VILJA!"


Kurs för dig som vill utveckla ditt självledarskap. Genom att du lär dig tydliga processer för att utveckla din vilja och ta beslut kan du genomföra dina idéer och nå egna och gemensamma mål. Minska din stress genom att göra gott för dig själv och för andra i en värld med snabba förändringar.

VARFÖR SKA JAG UTVECKLA MIN VILJA?


- Du behöver en utvecklad vilja för att hantera val, förstå vad som motiverar dig och komma till beslut och handling.
- Du spar tid och skapar bättre samarbeten när du vet vad du vill och är tydlig mot dig själv och andra.
- Systematiskt arbete med glädje, vilja, mod och acceptans utvecklar ditt självledarskap, motverkar stress och ger energi.

FRI OCH STARK - MED GLÄDJEFYLLD VILJA

 

"Evas kurs i Glädjefylld Vilja är så inspirerande, givande och tydlig.

 

För mig blev det en härlig dag med bra övningar och stegvis närmande till min innersta vilja och beslutsamhet.

 

Evas värme, närvaro och lyhördhet är fantastisk!"

 

Anita Malmros, 2015

KURSENS INNEHÅLL 

Gör bra val och kom till beslut. Utveckla ditt självledarskap och nå dina mål. Reflektioner, känslomässig och mental träning för dig som vill lära dig att:

  • Tydligt se din vilja, dina möjligheter och scenarier för dina olika val.
  • Utveckla och använda din vilja för att hitta ditt självledarskap, ditt syfte och att komma till handling med tydliga mål. Prioritera och komma till beslut.
  • Förena kraften av viljor som drar åt olika håll. Vi går igenom viljans grunder och du träna mentalt på att göra val, möta hinder och hitta din motivation.
  • Identifiera och bli vän med dina egna beteendemönster och välja hur du använder dem i olika situationer för att uppnå det du vill.
  • Kommunicera mål och skapa samarbeten runt egna och gemensamma mål.
  • Långsiktigt använda och praktisera dina nya kunskaper efter kursen.
  • Hitta och uppnå bra mål tillsammans med andra.

Jag erbjuder sen 2009 kurser i Glädjefylld Vilja med verktyget ViljeUtveckling för dig som vill öka din energi, stärka ditt självledarskap och utveckla din kompetens i att göra bra val, använda din tid smart och motivera dig själv. Inga förkunskaper krävs, men du ska vara intresserad av området och vilja bidra och dela med dig av dina erfarenheter till andra på kursen. Du kommer under kursdagen att få olika verktyg som du kan använda i din fortsatta utveckling.

Kursen Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja och individuell coaching av verksamhetschef
 

... Jag är också oerhört tacksam att jag gått kursen med temat Glädjefylld Vilja. Vi fick bland annat frågan ”Vad är din längtan?” Med tillhörande övningar och diskussioner började jag se klart även på delar i mitt privata liv...

... Det gjorde att jag idag några månader senare har gjort rejäla omprioriteringar i mitt liv, som garanterat gör mig till en bättre ledare men även mer harmonisk som människa. Något jag är oerhört tacksam för.

Annesofie Blixt, grundare och verksamhetschef Föreningen Tilia. Årets Medmänniska och Svensk Hjälte 2014. Change Leader hos Reach for Change från 2016.

BOKA NU: KURS OCH COACHING MED RÅDGIVNING 

Boka kursen "Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja" i Stockholm.
Kommande kurser

  • Fredagen den 24/11

Kl 09:00 - 16:00 i Stockholm. 

Investering för kursen

Kursen Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja: 2 500 kr.
Exklusive moms för företag, inklusive moms för privatpersoner.

Kombinera gärna rådgivning/coaching för långsiktig utveckling. För kombinationserbjudande kontakta mig, eller läs mer här Länk.

Är du intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer.
Ring Eva Swede, 0733-818084 eller fyll i formuläret i kolumnen till vänster.

Vid förfrågan håller jag även kurser på andra orter, skräddarsytt enligt dina önskemål. Coaching med rådgivning sker genom möten, via telefon eller via nätet. Välkommen! 

NYFIKEN - VILL DU VETA MER?

Coaching, mental träning och utbildning med ViljeUtveckling som metod stödjer utvecklingsprocesser. Enskilt och i team. ViljeUtveckling är en modern metod som bygger på professor Roberto Assagiolis livslånga arbete om Psykosyntes och vilja kombinerat med andra vedertagna metoder och forskning. Du kan läsa mer om Roberto Assagioli, Psykosyntes och Vilja HÄR.