UTVECKLA DITT SJÄLVLEDARSKAP!
- PROFESSIONELL COACHING PÅ SÖDERTÖRN OCH PÅ DISTANS

 

Med ett utvecklat självledarskap får du större inflytande över ditt liv. Med en tydligare bild av vem du är och vad du vill och genom att sätta ord på ditt inre, ökar du dina medvetna val och minskar negativ stress. Självledarskapet är grunden för hur du kommunicerar, visar vem du verkligen är och hur du kan använda din unika kompetens. Jag hjälper dig! Har över 10 års erfarenhet av coaching, mental träning och självledarskap. 

Eva är den perfekta coachen för mig som är företagare och fritidspolitiker, eftersom hon känner båda världarna väl. Att en gång i månaden få stanna upp och reflektera över det som har hänt och det jag vill ska hända framåt är värdefullt för mig. Det ger mig energi, idéer och riktning. 

Lisa Alexandersson, företagare och fritidspolitiker

"Professionellt, trevligt och peppande!

 

Många förslag och ideér som får mig att tänka i nya banor och att börja driva ett nytt spännande projekt!"

 

Coaching och företagsutveckling via telefon.

Karin Didring, Didring Text & Bild

Din coach, Eva Swede

Mitt mål är att du ska känna Glädjefylld Vilja! Jag stödjer dig och utmanar dig utanför din komfortzon för att du ska utveckla ditt självledarskap och din kommunikation. Jag uppmuntrar ditt mod och din vilja. Kontakta mig för ett inledande samtal med en kort kartläggning där du får möjlighet att ställa frågor för att se om min coaching möter dina behov. 

UTVECKLA DIN VILJA OCH DITT SJÄLVLEDARSKAP

Coaching, mental träning och stresshantering för att du ska utveckla ditt självledarskap, din förmåga att jobba målinriktat och bli tydligt i dina samarbeten, privat och professionellt. Om det är skillnad mellan den du är och hur du uppfattas, börjar du förr eller senare att känna dig obekväm och inte upplevas som autentisk. Du får hjälp att aktivt välja vilka av dina sidor och kompetenser du vill visa omvärlden och hur du ska göra, grunden till ditt personliga varumärke. Du får stöd i att hantera motstridiga känslor, minska negativ stress och i stället öka din positiva energi - Din Glädjefyllda Vilja.

Kompetens och karriär, executive coaching och entreprenörskap. LÄNK

"Eva har stor kunskap om kulturföretagares verklighet och coachar på ett bra, peppande och lite utmanande sätt som har fått mig att växa.

 

Jag kan varmt rekommendera henne."

Karin Janson, frilansjournalist och författare

Jag gick hos Eva under min utbildning till coach. Hon bidrag med sin erfarenhet gällande företagande utifrån mitt behov. Hon utmanade mig att plocka fram hela min kompetens och livserfarenhet på ett smidigt sätt. Tack Eva

Lena Axtelius, Viljefokus Coaching och Mindfulness

COACHING - EN INVESTERING I DIN FRAMTID

Coaching 55 minuter per möte.
Kombinera gärna med intensivkursen i självledarskap: Fri och Stark - Med Glädjefylld Vilja. LÄNK.

3 möten på 55 minuter 2 700 kr.
5 möten på 55 minuter 4 250 kr.

Enstaka coachingtillfällen: 1 000 kr/55 minuter. 
Efter 5 möten kostar det 850 kr/55 minuter.
Priser exklusive moms för företag och inklusive moms för privatpersoner.
Coaching sker genom möten hos coachen, via telefon eller via webbmöten enligt överenskommelse.

Är du intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer.
Fyll i formuläret i kolumnen till vänster eller ring Eva Swede, 0733-81 80 84.
Välkommen!

Läs gärna mer om Coaching LÄNK.

SÅ HÄR GÖR DU

Ring mig  eller fyll i kontaktformuläret i kolumnen till vänster så kontaktar jag dig för en gratis indtroduktion ca 20 minuter. I ett telefonsamtal pratar vi om ditt syfte och dina behov. Vad det är du behöver utveckla och vilken form av stöd du behöver. Vi talar också om formerna för möten, tid, pris och antal gånger. Du kan välja coaching via persoliga möten, telefon eller skype.

BAKGRUND OCH ERFARENHET, EVA SWEDE

Nedan kan du läsa om min bakgrund som coach, mentor och rådgivare. 

  • 10 års erfarenhet som coach respektive mentor inom både privat och offentlig sektor. Företagare, innovatörer, chefer, medarbetare, kulturarbetare och arbetssökande. Lång erfarenhet som företagsledare, ekonomi- och HR-chef.
  • Har skrivit en uppsats om ViljeUtveckling, att utveckla sin vilja för att nå sina mål - Med Glädjefylld Vilja! Håller kurser, inspirationsföreläsningar och coachar om ViljeUtveckling och Glädjefylld Vilja sedan 2009.
  • Diplomerad samtalscoach, 2-årig utbildning (Godkänd på Senior practitioner nivå EMCC, European Mentoring and Coaching Council), och Diplomerad samtalsterapeut, 4 års utbildning på HumaNova. Omfattar Psykosyntes och Vilja samt t.ex. Kommunikation (bl.a. Non violent Communication), Utvecklingspsykologi, KBT, Gestaltterapi, Mindfullness och existentiell terapi. Medlem i Psykosyntesförbundet. Följer förbundets etiska regler. Utbildad i stresshantering på Skandinaviska Ledarhögskolan. DISC-utbildad.

Jag har ett stort nätverk och samarbetar även med andra coacher, mentorer och samtalsterapeuter som jag kan rekommendera om jag inte har det du söker.

KURS I SJÄLVLEDARSKAP I STOCKHOLM
FRI OCH STARK - MED GLÄDJEFYLLD VILJA!

Följ din längtan - Utveckla ditt självledarskap! Kombinera gärna en coach med den här kursen i självledarskap. I kursen ingår mental träning och praktiska verktyg för dig som vill utveckla din inre styrka och riktning, hitta dina mål, komma till beslut och genomföra dem.
Här får du veta mer. LÄNK

VILL DU GÅ PÅ DJUPET?

Jag erbjuder även samtalsterapi, som är en djupare process för mänsklig utveckling. Se LÄNK.